БЕЗПЛАТНО до 15.01.2011г

Съобщение до Всички желаещи да се регистрират като дистрибутори – абсолютно безплатно , то те трябва да побързат поради ограничения брой свободни останали позиций за безплатна регистрация на дистрибутори към NWA (network world alliance)
Времето е ограничено до 15.01.2011г.

След този период регистрацията на дистрибутори в NWA България (нетуърк уърлд алаянс -както го търсят някои хора в Google)
ще се извършва след покупка на продукти на компанията ( networkworldalliance ) на стойност 100 лв (сто лева) побързайте не изпускайте този бонус който сме издействали за всички ново-желаещи дистрибутори на NWA България

Всеки има правото да се развива в насока в която е добър ! NWA предоставя именно тази възможност , да работим за себеси и за това колко повече пари можем да изкараме.
Истината е че, това е абсолютно възможно с партньорската програма на NWA Вие работите , взимате пари (комисионни) доволни сте от себе си.
Какво по хубаво от това да може да се осребри вашия труд точно за толкова за колкото сте се постарали?
- Именно NWA като една Мулти Левъл Маркетинг (МЛМ) Компания позволява на ВАС – новите дистрибутори на продукти на фирмата Да използвате свойте възможности , контакти и всякъвки нови приоми за промотиране на ВАШИЯ собствен нов бизнес.

Това са само малки бележки по голямото бъдеще което може да ви очаква при една добре структорирана и правилно подредена работна група. От официалното откриване на NWA в България на 15.12.2010г бяха показани чекове на месечни приходи на наш колега от Гърция на стойност 10 000 (десет хиляди) Евро за месец . Неговата работоспособност и контактност са му помогнали да представи правилно и на точните хора предимствата от това да рабориш за себеси.
Това е и ключа към успеха в мултилевъл маркетинг компанийте – Труд Усърдие и Контактност ( комуникация) , МЛМ не е подходящ за хора с ограничени социални дейности. МЛМ (NWA) е решението за всеки един комуникационен и положително настроен човек, не само от това че ще може да ползва качествените продукти на тези световни компании под общото наименувание network world alliance (NWA) а и огромната възможност да печелите прекрасно добре за условията на България.
Какво по лесно от това да продаваш качествен продукт на добра цена ? – Всеки би го предпочел

Друг огромен плюс при този вид дейност – собствен бизнес с мултилевъл компания е това че ще можем да зареждаме вашите търговски площи магазини , аптеки и др.
Един път вие печелите от това че сте дистрибутор между вас и крайния клиент
Следващата стъпка към по голямата печалба за месеца е в това че трупате точни на базата на които се образува крайното месечно заплащане
Разрастването на мрежата под вас освен , че ви носи процент печалба от реализираните сделки ви трупа и точки
ТОЧКИ в NWA – ето за какво са ви те :

Това са автомобилите които се полагат на най деините дистрибутори на продуктите на компанията! Те са ваши – ползвате ги компанията плаща лизинга и текущите ремонти по тях!

Всеки преминал определеното ниво на точки получава такъв автомобил (Opel Corsa или VW Polo) да това е гарантирано напълно от компанията при постигнати резултати!

Не губете време заявете вашия интерес и се регистрирайте все още безплатно в дистрибуторската програма на мулти левъл маркетинговата компания от менюто ни NWA Регистрация като дистрибутор

Коментарите са забранени.